Telefon: +40 723.361.107. E-mail: office@electricalc.ro

Beneficiile Testarii PAT

Există o cerință legală a angajatorilor și a proprietarilor de afaceri de a se asigura că orice echipament electric pe care îl furnizează este sigur și că angajații, clienții și chiriașii acestora, nu vor suferi vreun prejudiciu din cauza utilizării acestuia. 

Testarea dispozitivelor portabile (PAT) este cea mai bună modalitate de a îndeplini această cerință. Inspecția și testarea periodică PAT a echipamentelor electrice reduce considerabil riscul de electrocutare și/sau de incendiu. 

Nu există măsuri de protecție care să ofere garanții de 100%, dar în comparație cu a nu face nimic, această verificare și testare periodică PAT vă poate ajuta să eliminați în cea mai mare parte riscurile pentru compania dvs.

Cât de mult poate o companie să piardă dacă ar fi afectată de incendiu? Cu siguranță mult mai mult decat costul unor verificări periodice PAT!

Companiile care nu au realizat aceste controle importante de siguranță electrică a aparatelor electrice utilizate, ar putea să nu știe că prețul este extrem de mic în comparație cu riscurile eliminate și că accidente electrice au de până la 30 de ori mai multe șanse de a ucide victima decât alte tipuri de accidente.

Beneficiile sunt foarte mari şi ar trebui să ţineţi cont de acestea:

testarea PAT identifică probleme înainte ca acestea să se intample;
testarea PAT riscuri mai mici – evitați accidente grave de muncă, scurtcircuite şi incendii;
testarea PAT prime de asigurare mai mici din cauza riscurilor reduse;
testarea PAT inspecţiile pot fi realizate în afara programului normal de lucru.

FOLLOW US
CONTACT
Tel: 0723.361.107
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Toate drepturile rezervate ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. Copyrights 2022
Proiect implementat de PACT-TECH